Noen ganger er det vanskelig å finne klær

En av mine beste venner fyller år snart, og han har fortalt at han vil ha klær i gave. Fremfor alt sa han at han trenger t-skjorter, men at det også går bra med andre klær. Problemet er at min venn er storvoksen. Du kan til og med kalle ham tykk. Han gjør det selv, så han føler seg ikke dårlig hvis vi sier det samme. Du kan ikke bare gå til noen butikk og kjøpe klær til ham, fordi de ikke passer. Han trenger store størrelser i herre klær og for å finne den må du gå online.

En perfekt butikk

Motleydenim.no er en av de absolut beste nettbutikkerne. Der blir store klær solgt til store menn, og det kan alltid være størrelser XXL og oppover. Her vet jeg at det er både fine klær, trendy klær og høykvalitets klær. Jeg satt i går kveld og søkte etter forskjellige ting for min venn, men følte det var vanskelig å finne måten jeg tror han liker. Det var da jeg kom opp med en ide.

Jeg gir et gavekort

I stedet for å finne klær til min venn, vil jeg skrive et gavekort. På det vil det være URL til Motley Denim og også at han vil få et visst antall å handle for. Da betaler jeg fakturaen når den kommer. Det store spørsmålet er hvor mye han vil få lov til å handle for. 500 kroner? Tusen? Kanskje jeg vil gå sammen med en venn og gi ham 2000 ...

 

20 Sep 2018