Motorcross er både spennende og morsomt

Har du stor interesse for MX og motorcross? Hos MX-Service.no får du informasjon om forskjellige ting relatert til sporten. Her finner du både anmeldelser av motorsykler der du kan få nyttig informasjon om hva som er nytt på markedet. Skal man bli god i denne sporten må man ha riktig utstyr og være nøye med vedlikeholdet. Dette er en sport som krever mye. Tipping på motorcross internasjonalt er også interessant. LeoVegas kan blant annet tilby et godt utvalg av oddsmarkeder innenfor motorsport.

Arrangementer med motorcross i Norge

Rundt omkring i Norge er det flere klubber som har arrengementer innen MX og motorcross, så hvis dette er noe som du har lyst til å begynne med så vil vi oppfordre deg til å søke etter din lokale klubb. Det er mange motorcross-klubber flere steder i landet der du også kan bli med på arrangementer.

Tipping på motorcross

Dersom du er litt over gjennomsnittet interessert i motorcross kan du bruke din kunnskap om sporten til å tippe. Spillselskapet LeoVegas tilbyr massevis av markeder på motorcross generelt, og du kan blant annet spille på MotoGB, Formel 1, Nascar, Rally, Speedway og Supercars. Her kan man spille på det aller meste. Noen markeder er for sesongspill, mens andre er for enkelte løp. Sjekk oddsen for det som du liker best hos LeoVegas.

Motorcross bonus hos LeoVegas

Dersom du brenner for motorcross og liker å se på sporten på T
V, kan du benytte anledningen til å få en herlig oddsbonus når du registrerer deg hos LeoVegas. For øyeblikket får du faktisk en gratis bonus på 300 kr helt uten krav til innskudd. Hvis du velger å gjøre ditt første innskudd kan du sikre deg to gratisspill på mobilen som er på hele 250 kr hver. Gjør litt ekstra ut av din interesse for motorcross!

28 Feb 2018